Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Vastustuskyky paremmaksi lisäravinteilla?

Vastustuskyky on ihmisen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ja korkean vastustuskyvyn eli korkean immuniteetin omaavat henkilöt sairastuvat niitä harvemmin joilla taas on heikko vastustuskyky. Yleisellä kansankielellä tarkoitettavaa vastustuskykyä voi kuitenkin parantaa hyvin yksinkertaisilla toimilla. Tässä kymmenen parasta vinkkiä vastustuskyvyn parantamiseen.

  1. Lisää väriä lautaselle: Syö runsaasti kasviksia ja hedelmiä joka päivä.
  2. Varmista vitamiinien saanti: C, E ja D vitamiinien saanti on hyvin tärkeää.
  3. Kuntoile riittävästi: Vähintään 30 minuuttia hikiliikuntaa päivässä.
  4. Muista levätä: Pyri nukkumaan vähintään kahdeksan tuntia vuorokauden aikana.
  5. Henkinen hyvinvointi: Mielesi on kytköksissä kehoosi, jos jokin stressaa tai ahdistaa voi se purkautua sairastumisena.
  6. Tunne kehosi ja selvitä suvullesi tyypilliset taudit: Selvittämällä sukupuuta voit ehkäistä jopa väistämättömiä sairauksia.
  7. Juo riittävästi vettä: Kahdeksasta kymmeneen lasiin päivässä.
  8. Vaihtelu virkistää: Pidä mielesi virkeänä vaihtelemalla päivittäisiä rutiineja.
  9. Syö rasvaa: Ihminen tarvitsee rasvaa, kunhan se on hyvää eikä huonoa rasvaa.
  10. Tiedä mitä syöt: Tarkista tuoteselosteet ja pyri syömään mahdollisimman tuoretta ruokaa.

Näillä vinkeillä onnistut varmasti parantamaan niin sanottua vastustuskykyäsi sekä pysymään yhtäjatkoisesti pitempään terveenä. Muutos voi lähteä liikkeelle hyvin pienistä asioista jolloin moni muukin asia seuraa perässä. Kokeilemalla näitä hyväksi todettua vinkkejä huomaat kuinka tärkeää on pitää huolta omasta kehosta ja mielestä. Todella pienillä teoilla voi saada huomattavan määrän iloa ja energiaa omaan elämään. Terveenä olemista osaa arvostaa aina vain silloin, kun pitkä sairausputki sattuu omalle kohdalle.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.