Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Valokuvat ovat hyödyllinen ja hauska lahjaidea!

  • Julkaistu: 10.11.2011
  • Tekijä: Talonen
  • Kategoria: Muut

Etsitkö lahjaa, joka olisi sekä hyödyllinen että hauska? Lähtökohdaksi voit ottaa tavaran, joka ei sinänsä ole erikoinen, mutta josta voi muokata juuri oman mielensä mukaisen. Anna läheisellesi lahjaksi esimerkiksi muki. Se on juuri sellainen käyttötavara, jota jokainen meistä käyttää päivittäin, niin kotona kuin työpaikalla…

Mukit omalla tekstillä tai kuvalla ovat hyödyksi esimerkiksi silloin, kun työpaikan astiakaappi on pullollaan erilaisia kahvimukeja. Joskus omasta lempimukista voi toki tulla kotonakin yhtä tärkeä osa aamurutiinia kuin sanomalehdestä tai aamu-tv:stä. Läheiselle lahjoitettavaan mukiin voi painattaa esimerkiksi nimen, jonkin hauskan lausahduksen, vitsin tai vaikkapa tärkeän päivämäärän. Vain mielikuvitus on rajana!

Valokuvamukit ovat toinen hauska lahjaidea. Etsi hauska otos läheisesi nuoruusvuosilta, muisto lomamatkalta, kesämökiltä tai vaikkapa urheilutapahtumasta. Skannaa kuva tai käytä valmista digikuvaa ja painata mukiin. Tällä tavoin muistot pysyvät näkyvillä sen sijaan, että vain kellastuisivat valokuva-albumien kansien välissä!

Kolmas vaihtoehto on suunnittele itse oma valokuvakalenteri painatuksella. Voit valita kuvat tietyn teeman, kuten esimerkiksi vuodenaikojen tai harrastusten mukaan. Isovanhemmat ilahtuvat varmasti lastenlasten kasvamista seuraavista kalentereista! Kuvien lisäksi kalentereihin voi painattaa kuviin liittyviä tekstejä tai sitaatteja.

Jos haluat vielä lisätä lahjan henkilökohtaisuutta, voit toki tehdä oman kortin. Valokuvakortti omalla kuvalla voidaan esimerkiksi suunnitella yhteensopivaksi mukin painatuksen kanssa. Näin saat aikaan täydellisen kokonaisuuden ja lahjaidean keksiminen on ratkaistu ainakin seuraavaan vuoteen asti!

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.