Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Urheilutulosten live-vedonlyönti ja miten se eroaa tavallisesta vedonlyönnistä

Jos pidät urheilutulosten veikkaamisesta olet varmasti kuullut live-vedoista. Nämä vedot eivät toimi ihan samalla tavalla kun muut urheiluvedot koska niitä tehdään reaaliajassa, eli ottelun ollessa jo käynnissä, koko ottelun ajan. Live vedonlyönti sopii siksi ainoastaan sinulle joka pidät veikkaamisesta samalla kun katsot itse ottelua koska sinun täytyy olla aktiivinen itse ottelun aikana jos haluat menestyä ja löytää hyviä sekä järkeviä kertoimia.

Aivan samalla tavalla kun voit tehdä monenlaisia eri vetoja kun veikkaat urheilutuloksia muuten voit myös tehdä monia eri tyyppisiä live vetoja. Voit esim. veikata joko ottelun lopputulosta mutta myös kuka tekee seuraavan maalin, tuleeko maaleja vielä lisää ja niin edelleen. Live vetoja löytyy lisäksi monia eri urheilulajeja varten, vaikkakin live vedot jalkapalloa ja jääkiekkoa varten ovat tietysti suosituimpia. Muun muassa tennis, koripallo, golf sekä salibandy sopivat jalkapallon ja jääkiekon lisäksi hyvin live vetojen tekemiseen.

Kaikki urheiluveikkausta tarjoavat peliyritykset eivät kuitenkaan tarjoa live vetoja ja eri vedonlyöntitoimistot ovat myös eri hyviä muuttamaan live vetojaan otteluiden aikana joten on suositeltavaa että tutustut useampaan vedonlyöntitoimistoon ennen kuin alat tekemään live vetoja jos luulet että tämä veikkaustapa sopii sinulle.

On myös olemassa vedonlyöntitoimistoja jotka näyttävät eri otteluita ja urheilutapahtumia suoraan kotisivullaan, jossa voit siis myös veikata. Nämä ovat suositeltavia jos et halua katsoa kyseessä olevaa ottelua tai tapahtumaa televisiosta vaan mielummin tietokoneelta.

Live vedonlyöntiä voidaan siis sanoa hieman vaativammaksi veikkaustavaksi kun tavallista veikkaamista koska se vaatii että seuraat ottelua erittäin tarkkaan etkä vain arvaile tuloksia etukäteen. Live vedoissa on kuitenkin se etu että niiden kertoimet voivat usein olla erittäin hyviä koska useimmat urheilutuloksia veikkaavat eivät tee live vetoja. Jos etsit hyviä kertoimia live vedot voivat siksi olla juuri se mitä etsit monissa tapauksissa.

Mainittakoon vielä, että jotkut, jotka tekevät live-vetoja, keskustelevat mielellään muiden kanssa tekemistään vedoista ja niiden lopputuloksista eri foorumeissa tai suoraan pelinjärjestäjän sivustolla. Suomi24:ssä on esim. live-vetoja tekeville sopiva foorumi, mutta muitakin vastaavia foorumeita löytyy netistä.

Jokainen voi siis saada kivaa vaihtelua veikkaustapoihinsa tekemällä live-vetoja tavallisten urheiluvetojen lisäksi.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.