Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Toimistosiivous on monen osan summa

  • Julkaistu: 14.11.2013
  • Tekijä: samisuikka123
  • Kategoria: Muut

Toimistosiivous on nimensä veroisesti ja yksinkertaisesti toimistojen siivoamista. Vaikka ajatus toimistosiivouksesta kuulostaa jollain tasolla melko yksinkertaiselta, niin ei se sitä oikeasti ole. Toimiston siivous pitää sisällään monia eri elementtejä, kuten huomioon tulee ottaa toimistossa työskentelevät ihmiset, toimiston oma käyttötarkoitus, tilan koko, erilaisten pintojen erot ja se aika mikä siivoustyöhön tullaan panostamaan sekä aiheutetut häiriöt työntekijöille sekä muuta taloyhtiöön kuuluvat elementit kuten porrassiivous. Tilanteen ollessa mahdollisimman ihanteellinen on toimistosiivous edullista, tehokasta ja hyvinkin nopeaa. Yleensä siivoustyöt toimistoissa suoritetaan mahdollisimman vähin häiriöin toimistoaikojen ulkopuolella ammattitaitoisesti ja totta kai laadukkaasti.

Toimistonsiivouksen ollessa ajankohtaista yrityksellesi esimerkiksi Vantaa, Espoo, Helsinki, Tuusula tai Kerava akselilla tai yleisesti pääkaupunkiseudulla on tarjoajia todella paljon ja voisi sanoa että melkein enemmän kuin kolmetoista tusinassa. Yrityksen talouden kannalta onkin todella järkevää kilpailuttaa siivoustyöt eri siivousyritysten kesken. Jos valinta kohdistuu heti ensimmäiseen hakukoneen hakutuloksissa tulevaan, ei välttämättä lopputulos ole aina se halutuin ja kaikista paras.

Yrityksen ja sen toimitilojen kannalta on erittäin tärkeätä, että siivousfirmaksi valitaan alansa oma ammattilainen. Siivousalan yritykset, joiden tarjonnassa on toimistosiivouksen lisäksi kotisiivous, porrassiivous ja niin edelleen pitävät ammattimaisin ottein liiketilasi ja toimistosi siinä kunnossa että niitä kehtaa esitellä muillekin ja myös niin että työntekijät ja asiakkaat voivat olla hyvin ylpeitä tiloista. Toimistosiivous tulee hoitaa aina ammattimaisesti, täsmällisesti ja tehokkaasti mutta silti huolella. On hyvin yleistä, että siivouspalveluilla on tarkoituksena se että pyritään pidempiaikaisiin sopimussuhteisiin. Sopimissuhteiden pitkäaikaisuudella luodaan molemminpuolista ymmärrystä ja turvaa kummallekin osapuolelle, sekä asiakkaana olevalle yritykselle ja siivousalan yritykselle. Siivouspalvelun ollessa jatkuvaa asiakasyrityksen kannalta on tämä silloin luotettavampaa. Tämä sen vuoksi, että työn suorittavat eli siivoajat oppivat tietämään minkälaisista yritystiloista on loppupeleissä kyse.

Pelkkä hinta ei ole se kaikista ratkaisevin osa toimistosiivouksessa, sillä myös tarjoajan yhteistyökyky, kokonaisratkaisu ja sekä lisäksi tarjotut työmäärät vaikuttavat siivouksen lopputulokseen. Palvelujaan pelkästään hinnalla kilpailuttavat yritykset eivät aina välttämättä tarjoa sitä kaikkien riittävintä laadukasta siivousjälkeä. Tämä voi pahimmassa tapauksessa johtaa aina ylimääräisiin siivouskertoihin, sekä lisäkuluihin.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.