Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Tienaa rahaa nettisivusi kautta

Lisäys 10/2019: MadBit ei vaikuta olevan enää toiminnassa. Tämä artikkeli sisältää siten pääasiassa vanhentunutta tietoa.

Oletko valmis tienaamaan rahaa nettisivusi kautta?

Sivusto MadBid.com on Iso-Britannian johtava maksullinen huutokauppasivusto. Sivustoa tukee rahallisesti suosittujen palveluiden kuten Skypen ja Kazaan perustajat. Sivustolla on lähes kaksi miljoonaa käyttäjää ja se toimii nyt seitsemässä Euroopan maassa: Iso-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, sekä uusina markkina-alueina Ruotsissa ja Suomessa. Suomessa sivusto toimii nimellä MadBid.fi.

MadBid etsii nyt yhteistyökumppaneiksi sivustoja, jotka voivat mainostaa sivustoa esim. bannereilla, tekstillä tai linkeillä. Palkkioksi yhteistyöstä kumppani saa tietyn CPA-summan. Eli kun käyttäjä, joka tulee sivustollasi olevan linkin kautta MadBid.fi-sivustolle, ja myöhemmin rekisteröityy ja ostaa, tienaat tietyn summan. Lisäksi MadBid tarjoaa lisäbonusta sivustoille, joiden kautta se saa eniten tuottoa.

Rekisteröidy kumppaniksi täältä tai pyydä lisätietoa MadBidilta sähköpostitse tai puhelimella.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.