Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Taloushallinto-ohjelmat vertailussa

  • Julkaistu: 3.8.2013
  • Tekijä: kallekukko
  • Kategoria: Talous

Oikeanlaisen taloushallinto-ohjelman valitseminen voi tuottaa päänvaivaa. Tarjontaa on runsaasti ja joukosta tulisi löytää juuri sellainen ohjelmisto, joka palvelee parhaiten oman yrityksen tarpeita. Oikeanlaisella ohjelmistolla yritys voi säästää aikaa, rahaa, ympäristöä sekä minimoida taloushallintoasioiden käsittelyssä syntyvien virheiden määrän.

ProCountor

ProCountor-ohjelmisto toimii pilvipalveluna, joten palvelun käyttöönoton yhteydessä ei tarvita erillisiä asennuksia tai laitehankintoja. Pivipalvelun ehdottomana etuna on myös se, että kaikkiin tietoihin pääsee käsiksi missä ja milloin vain-ainoana vaatimuksen on toimiva internetyhteys.ProCountor yhdistää laskutuksen, ostojen käsittelyn, palkanlaskennan,matkalaskujen hallinnan sekä kirjanpidon samaan ohjelmistoon, joten eri osien tiedot ovat aina keskenään ajan tasalla.ProCountorissa ei ole moduulikohtaista hinnoittelua vaan myynnit, ostot, palkat, kirjanpito ja muut toiminnot ovat kaikki käytettävissä ja asiakas maksaa vain todellisesta käytöstä. ProCountor soveltuu hyvin käytettäväksi yhdessä tilitoimiston kanssa ja yrityksen asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse on maksutonta.

Administer eFina

Administer eFina on internetiin pohjautuva taloushallintojärjestelmä, jonka avulla hoidetaan laskujen maksaminen, laskutus sekä myynti- ja ostoreskontra, samalla kun Administer vastaa yrityksen tilitoimistopalveluista.EFinan avulla voi seurata yrityksen taloudellista tilannetta reaaliajassa ja lisäksi yrityksen asioiden hoidosta vastaa aina nimetty vastuuhenkilö, jolta saa myös neuvontapalvelua. Pilvipalveluna toteutettu palvelu ei vaadi ohjelmistojen asennuksia tai päivityksiä. Administer eFina voidaan integroida asiakasyritysten omiin järjestelmiin, jos sellaiseen on tarvetta.

eFina versus ProCountor

Verrattuna ProCountorin käyttöön, Administer eFinassa on kuitenkin merkittäviä eroja. Koska Administer eFina on sidottu Administerin omiin tilitoimisto-palveluihin ei asiakas voi vapaasti valita tilitoimistoansa. ProCountor puolestaan on saatavissa kaikille tilitoimistoille ja asiakasyritys voi käyttää sitä yhdessä haluamansa tilitoimiston kanssa. Tilitoimisto ja asiakasyritys voivat sopia joustavan yhteistyömallin, jolloin sekä tilitoimisto että asiakas voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Toinen merkittävä ero ohjelmistoja vertaillessa on se, että Administer eFinan käyttäjille kaikki ohjelmiston tarjoamat toiminnot eivät ole asiakkaan saatavissa vaan osa on vain tilitoimiston käyttöön. ProCountorissa puolestaan asiakkaan ja tilitoimiston käyttöön voidaan antaa kaikki samat työkalut, mikä mahdollistaa joustavan työnjaon. Administer eFina ei myöskään sisällä toimintoja myynti- ja ostotilausten käsittelyyn vaan ne pitää järjestää toisella tapaa. ProCountor sisältää laskutuksen lisäksi myös tilauskäsittelyyn tarvittavat toiminnot.

Procountor-tilitoimistot Helsingissä

ProCountorin partneritilitoimistot ovat itsenäisiä tilitoimistoja, jotka tarjoavat asiakkailleen omia palveluitaan sekä täydentävät palvelutarjontaansa ProCountor-ohjelmistolla. Partneriverkostossamme on useita tilitoimistoja, jotka tarjoavat kirjanpitoa Helsingissä.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.