Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Siivoaminen voi olla myös hauskaa

  • Julkaistu: 4.10.2013
  • Tekijä: samisuikka123
  • Kategoria: Muut

Nykypäivänä siivoaminen ei ole enää samaa vaivalloista ja hankalaa kuin vuosikymmeniä sitten. Rätit ja mopit ovat kehittyneet vuosikymmenissä todella paljon parempaan suuntaan. Vanhan risaisen t-paidan kanssa pyyhkiminen tai 15 vuotta vanhan pölynimurin käyttäminen eivät todellakaan tee siivouspäivästä juhlallisempaa eikä myös kodin toimistosiivous ota onnistuakseen. Oikeat siivousvälineet auttavat saamaan siivouksesta entistä mukavampaa ja koko jutusta voi tulla hyvä mieli. Ergonomian parantuminen onkin yksi merkittävimmistä muutoksista, mitä uudet siivousvälineet ovat tullessaan tuoneet. Ennen nurkkia nuohottiin lahkeesta reväistyllä kankaan palalla kontaten ja kyykkien, onnistuu luuttuaminen nykyään pystyasennossa.

Siivous on myös loistava liikuntamuoto; se kuluttaa kaloreita ja tekee hyvää vartalolle ja mielelle. Siivous myös vapauttaa kropassa hyvää oloa tuovia edorfiinejä. Parinkymmenen minuutin pituinen siivousruutini per viikko lieventää tutkitusti stressiä sekä psykologisia vaikeuksia. Tällöin myös muussa elämässä tarvittavat taidot kuten paineensietokyky paranee. Kodin siisteys kertoo myös paljon ihmisestä. Sotkuinen koti heijastaa tunnetusti ihmisen omia tuntemuksia ja elämäntilannetta. Sotkuisen kodin omistama henkilö voi hyvinkin ajatella itsestään negatiiviseen sävyyn, jos on uskomista psykologeihin. Suositellaankin että etenkin suurissa elämänmuutoksissa kannattaa myös siivota ja vaikka samalla järjestellä koti uudelleen.

Kun olet siivonnut, voit nähdä työn tulokset välittömästi. Loppujen lopuksi hyvin harva pakollinen työtehtävä tai askare saa samanlaisen tunteen aikaan. Psykologit lisäävät, että onnistuneilla siivoussuorituksilla saattaa olla positiivisia vaikutuksia muihinkin elämämme osa-alueisiin. Monet ovat todenneet, että siivous auttaa luomaan rauhan tunnetta. Kun siivoamme, voi jopa tuntua että siivoaisimme samalla myös psyykeemme. Erityisen tehokas keino on siivota viikonloppuna, jolloin kotonakin otetaan uusi viikko vastaan “puhtaalta pöydältä”.

Valmiin siivousurakan jälkeen on myös hieno nähdä työnsä tulokset välittömästi. Harva samanlainen urakka tai työtehtävä saa ihmisessä samanlaista tunnetta aikaan. Onnistuneella siivousurakalla voi olla myös muita positiivisia vaikutuksia elämän osa-alueisiin sekä myös siivous auttaa luomaan rauhan tunnetta. Ihmisen siivotessa voi jopa tuntua siltä että siivoaisimme samalla myös ajatuksia korviemme välissä. Erittäin suositeltavaa on siivota viikonloppuisin, jotta uuden viikon voi aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä, puhtaan kodin kanssa.
Tuntuuko silti joskus siltä, että sinun pitää oman päivätyösi ohella murehtia siivouksesta, palasokerin pakettihinnasta, törkyisestä kopiopaperivarastosta, 600:sta kilosta kahvia ala-aulassa, jätehuoltohissin hydrauliikkaongelmista tai maratonia juoksevasta maidosta jääkaapissa? Olisitpa löytänyt meidät, Servisolen, aikaisemmin ja meidän ammattitaidolla toteutetut siivouspalvelut!

Ylläpitosiivous eli toimitilojesi säännöllinen viikkosiivous

Servisolen toiminta-ajatus on tarjota parasta ylläpitosiivousta parhailla siivoojilla. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia siivouspalveluja kuten tuotantotilasiivoukset. Kannamme vastuun toimitilojesi puhtaudesta sekä terveellisestä ja turvallisesta työympäristöstä. Tavoitteenamme on 100 % asiakastyytyväisyys.

Tehtyäsi viisaan päätöksen ja hyväksyttyäsi tarjouksemme, ylläpitosiivous etenee tarkasti määrätyn kaavan mukaan. Sovimme yhdessä starttikäynnin, jossa paikalla ovat itsesi lisäksi myyjämme, palveluesimies, siivoustyönohjaaja sekä asiakaspalvelupäällikkö. Tämän jälkeen palveluesimies järjestää ja perehdyttää jokaisen työntekijän kohteeseen sekä luo varamiesjärjestelmän. Sinulle kerrotaan aina vakituisten ja varalla olevien siivoojien nimet.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.