Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Säästä rahaa alennuskoodeilla

  • Julkaistu: 30.9.2012
  • Tekijä: Peksa
  • Kategoria: Talous

Tiesitkö, että monet verkkokaupat jakavat alennuskoodeja? Lisäksi netissä on lukuisia verkkosivustoja jotka jakavat näitä koodeja kävijöilleen. Käyttämällä alennuskoodeja, säästät helposti kymmeniä prosentteja.

Alennuskoodien suosio on ollut hurjassa kasvussa viime vuosina. Todisteita tästä löytyy Googlen hakutilastoista. Hakujen määrä sanalla alennuskoodi on ollut hyvässä kasvussa joka vuosi. Aivan viimeaikoina kuitenkin hakujen määrä on moninkertaistanut ja uusia alennuskoodisivustoja on myös syntynyt kuin sieniä sateella.

Mistä löytää alennuskoodeja?

Helpoin tapa löytää alennuskoodeja on siirtyä Googleen ja kirjoittaa hakusanaksi kaupan nimi + alennuskoodi (esimerkiksi hakusanalla Nelly alennuskoodi). Kannattaa myös valita vasemmalta valikossa ajankohdaksi esimerkiksi viimeisen kuukauden tai viikon aikana ilmestyneet tulokset. Näin löydät mahdollisesti toimivia alennuskoodeja.

Alennuskoodien käyttäminen

Hakutulokset vievät sinut todennäköisesti alennuskoodisivustolle. Sopivan koodin löydyttyä voit kopioida sen leikepöydälle ja liittää sen jälkeen verkkokaupan kassalle. Verkkokaupat käyttävät erilaisia nimityksiä alennuskoodeista. Esim. kampanjakoodi, tarjousnumero, tarjouskuponki jne.

Useimmilla sivustoilla koodien kopioiminen leikepöydälle onnistuu koodia klikkaamalla, mutta jos et tiedä miten kopiointi tai liittäminen tapahtuu, niin katso ohjeita aiheesta:
Tiedon siirtäminen leikepöytä apuvälineenä.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.