Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Ruohonleikkuri ja pientraktori

  • Julkaistu: 28.8.2011
  • Tekijä: villelehtonen
  • Kategoria: Maatalous

Keväällä ja kesällä on aina hyvin miellyttävä olla ulkona. Ihmiset odottavat vuoden lämmin ja valoisa aika. Kuitenkin kun kevät tulee ja sitten kesä on paljon tehtävä ulkona ja puutarhassa. On leikattava ruohoa joka viikko sen melkein kasvaessa silmissä. Siksi kun kevät tulee pitää olla varma että kaikki koneita ja laitteita ruohon leikkamiseen ovat kunnossa, muuten pitää katsoa puutarhan ja nurmikon laitteisto kaupoissa tai internetissä.

Jos et tiedä paljon ruohon leikuusta, voit lukea nyt enemmän siitä. Paras esine ruohon leikkuuseen on ruohonleikkuri, leikkuukotelo, puutarhatraktori ja pientraktori. Mutta mikä kone sopisi sinulle paremmin? Tämä riippuu yleensä aluen koosta.

Jos puutarhasi on pieni, sopiva kone sinulle on ruohon leikkuri. Se yleensä toimii sähköllä mutta se voi toimia myös kaasulla. Se on varustettu laiteilla jotka keräävät leikattua ruohoa.

Jos alue, jossa pitää leikata ruohoa, on laaja-alainen, on paras käyttää sellaista koentta, joka on myös isompi. Paras olisi nurmikon traktori tai pientraktori, joka sopii esimerkiksi jalkapallokentälle, mutta sitä käytetään usein myös nurmikon leikkuulla. Sillä voi leikkaa ruohoa nopeasti myös suurella alueilla. Se on varustettu pyörivällä ruohonleikkurilla tai laitettu oksasaksella, ja sillä on reuna kansi akselin välissä, kuljettajan alla.

Puutarhassa maanmuokkaus voi olla vaikea jos sinulla ei ole sopiva kone. Puutarhatraktorilla tai pientraktorilla voi työskennellä nopeasti ja vaivattomasti, ne voivat kaivaa, aura ja käännä maaperä. Puutarhatraktorien etuna on se, että ne ovat monipuolisia. Ne toimivat erilaisten laitteiden kanssa, kuten perävaunu, lakaisu kone, tai toinen laite joka on asennettava 3ssa kohdassa. On mahdollista liittää perävaunun puutarhatraktoreihin.

Sinun ei edes tarvitsee etsiä paljon tällaisia työkaluja ja leikkukoteloja. Niitä voi ostaa myös netin kautta, jossa on helppoa vertailla koneiden hinnat.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.