Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Parhaat nettipelit rankattu — parhaat 5 ehdotusta

  • Julkaistu: 17.8.2011
  • Tekijä: Sampo
  • Kategoria: Pelit

1. Tetris

Mikäpäs sen parempaa kuin pelata erä vanhaa kunnon tetristä. Tetriksessähän idea oli saada kasattua palikoita vierekkäin, niin että kuvaruutu ei tule täyteen tai häviät pelin. Ehdottomasti koukuttavaa ajanvietettä. Tetristä voi pelata verkossa selaimella, ja ilmaiseksi.

2. Habbo

Nuoremmille pelaajille ehdoton kokeilemisen arvoinen peli on Habbo Hotel. Peli on täysin väkivallaton ja perustuun enemmänkin sosiaalisuuteen; sinulla on mahdollisuus tavata huimasti uusia ystäviä ja viettää aikaasi Habbo Hotellin hauskassa maailmassa. Mikäli haluat tutustua lisään habbo hotelliin, on hyvä esimerkiksi vierailla Habbo hack sivulla, joka tarjoaa apua pelaajille, sekä vinkkejä.

3. Eve Online

Eve Online on CCP-yhtiön tekemä massiivien moninpeli sci-fi avaruuslentelyllä maustettuna. Pelaaja saa ohjattavakseen aluksen jolla voi lentää yli 7500 erilaisessa tähtijärjestelmässä. Pelissä ammattimahdollisuuksia sinulla on kaivaa, olla piraatti, valmistaa erilaisia tuotteita, käydä kauppaa, tutkia ja taistella. Pelissä voit taistella sekä muita pelaajia vastaan että koneita vastaan. Eve online tarjoaa pelaajalle alkuun valittavaksi 4 erilaista rotua, jotka vielä jakautuvat eri sukupuihin.

Peli on kuukausimaksullinen mutta siinä on 14 päivän ilmainen kokeiluaika mikä kannattaa ehdottamasti käyttää, sillä mitään luottokorttinumeroita et tarvitse. Pelaamisen pystyt aloittamaan luomalla käyttäjätunnuksen ja lataamalla pelin, mitään muuta ei tarvita.

4. America’s Army

Ryhdyt yhdysvaltain sotilaaksi tässä jännittävässä sotilassimulattorissa. Pelin alussa pelaajat jaetaan kahteen puoleen ja taistelu käydään FPS pelin muodossa. Pelihän on täysin ilmainen pelata. Lisätietoja osoitteesta www.americasarmy.com.

5. World of Warcraft

Peli ei varmasti selittelyitä kaipaa. Lähes kulttimaineen saanut "WOW" on täysin nimensä veroinen ja sopii myös hyvin parhaat nettipelit -listalle. World of warcraftiin pääset tutustumaan lisää pelin kotisivuilta: worldofwarcraft.com/en-gb/.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.