Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Nettideittailun etikettejä jotka sinun on sisäistettävä

Kun on kyse sosiaalisista käytöstavoista, on reaaliaikainen deittailu jotain ihan muuta verrattuna nettideittailuun. Joten mikäli jos mielit löytää kuumia sinkkuja netistä, kannattaa lukea ja sisäistää seuraavat etiketit, joita on yksinkertaisesti noudatettava.

Kun tapaat jonkun henkilön deittisivulla joka tarjoaa seuraa jokaiselle, on hyvä muistaa ettet oikeastaan ole vielä tavannut häntä. Tästä johtuen täydellisen ensivaikutelman antamisen paine onkin normaalia suurempi. On hyvä pitää keskustelua yllä useiden sinkkujen kanssa samaan aikaan, mutta yritä kuitenkin välttää turhan casanovamaista toimintaa.

Jotta oppisit paremmin tuntemaan deittisi (yhden tai useamman), kannattaa aloittaa sähköpostien lähettelyllä. Monet virtuaalideittailijat pitävät internetin käyttöä deittailussa suorastaan itsestäänselvyytenä, ja sähköpostien kirjoittaminen auttaakin tutustumaan vastapuoleen loistavasti, sekä mahdollistaa itsensä ilmaisun niin tunteiden kuin ajatustensa osalta varsin hienovaraisesti. Alkuun et todennäköisesti saa yhtä montaa viestiä takaisin kuin mitä itse olet lähettänyt, mutta pysymällä valppaana ja näyttämällä vastapuolelle että olet oikeasti hänestä kiinnostunut, alkaa vastausten määrä hiljalleen kasvaa. Viestejä kirjoittaessa on hyvä yrittää saada kumppaniaan osallistumaan keskusteluun, eikä vain juoruilla ainoastaan itsestään – sähköpostejahan oli tarkoitus kirjoittaa jotta oppisi tuntemaan toisen paremmin, eikö vain?

Mikäli joku pitää sinua mielenkiintoisena sekä viehättävänä ja lähettää sinulle viestiä, mutta itse et syystä tai toisesta halua jatkaa keskustelua — tai aloittaa sitä alkuunsakaan — on täysin hyväksyttävää olla vastaamatta viestiin. Internet on täynnä deittisivuja, joilta kyllä löytyy seuraa jokaiselle, joten olemalla vastaamatta viesteihin tai torjumalla niitä päästät myös vastapuolen nopeammin uusille apajille. Virtuaalimaailma voi joskus olla karmivakin paikka, eikä muiden ihmisten tarkoitusperistä voi aina olla täysin varma. Samoin nettituttavasta eroaminen on myös täysin sallittua ja ymmärrettyä — etenkin jos et ole henkilöä vielä kasvokkain kerinnyt tapaamaan. Silloin on kuitenkin soveliasta lähettää hänelle viesti jossa kerrot ettet aio enää vastata viesteihin, eikä näin ollen kumpikaan ala tuntemaan asiasta syyllisyyttä. Kuuntele sydäntäsi ja yritä löytää se mitä ikinä olet oikeastaan etsimässäkin. Tämä auttaa itseasiassa myös keskustelukumppaniasi jatkamaan omaa etsintäänsä! Mikäli olet kuitenkin jo kerinnyt tapaamaan nettituttusi kasvokkain muutamia kertoja, on silloin hyvä ilmoittaa erosta kasvokkain.

Lopuksi on hyvä muistaa ottaa profiilinsa pois "vapailta markkinoilta" mikäli löytää kumppaninsa ja on saanut aloitettua parisuhteen. Todennäköisesti haluat nähdä miten suhteesi lähtee käyntiin ennen kuin alat miettimään itsesi laskemista sinkkujen sekaan uudelleen.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.