Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Muutto on kuukaudenvaihteessa hankalaa

  • Julkaistu: 4.1.2012
  • Tekijä: mies
  • Kategoria: Muut

Kaikkihan muuton "sinä tiettynä aikana" ainakin kerran kokeneet sen tietävät: muutto on ikävä hoitaa nimenomaan kuun lopussa ja kuukauden ensimmäisinä päivinä.

Kaikki tavarat eivät millään mahdu siihen omaan pieneen city-maasturiin millään, joten ensimmäinen vaihtoehto on miettiä, kannattaisiko pakettiauton vuokraus. Kuukauden viimeisenä viikonloppuna on kuitenkin erittäin vaikea saada enää pakettiautoja, koska koko kaupungin kaikki muutkin autottomat haluavat muuttaa samaan aikaan.

Mikäli tosiaan omistat sen katumaasturin tai minkä tahansa muun peräkoukullisen auton, on peräkärryn vuokraaminen yksi mahdollisuus; se vaihtoehto ei useimpien mieleen juolahda. Muista kuitenkin, että peräkärryn peruuttaminen porttikongissa on aavistuksen koettelevaa toimintaa… ;)

Myös muuttolaatikot on hyvä varata tarpeeksi paljon etukäteen, sillä niiden toimittamisessa on myös kuukauden vaihteeseen kohdistuva kysyntäpiikki. Laatikoiden vuokraaminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, sillä niitä pystyy pinoamaan huomattavasti paljon paremmin päällekkäin verrattuna esimerkiksi banaanilaatikoihin. Kun laatikot mahtuvat pienempään tilaan, saat mahdutettua autosi kyytiin enemmän kerrallaan, joten tarvittavia ajokertoja tulee näin vähemmän!

Kaikista mahdollisista muuttoon liittyvistä vinkeistä olen itse ruvennut suosimaan eniten seuraavaa. Tilaa muuttopalvelu suoraan joltain muuttofirmalta ja lähde itse lomalle. Tämä on osoittautunut erinomaiseksi vinkiksi — näin pääset itse helpoimmalla!

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.