Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Miten rikastua?

Ei näytä siltä, että rikastumisen halulle näkyisi loppua. Tämä artikkeli antaa vinkkejä kuinka voi rikastua. Monen monta kirjaa on kirjoitettu aiheesta — on myös seminaareja, jotka myyvät ideaa, että rikastut, kunhan teet kuinka setä sanoo. Pankkitilin paisuttaminen on yksi yleisimmistä elämän päätavoitteista, ja se ei ole aivan helppoa… Muutoinhan naapurissa olisi sen 13 vuotta vanhan autoksi kutsutun pulkan sijaan jotain arvokkaampaa.

Parhaat rikastumisesta kertovat kirjat ovat englanniksi

 1. The Millionaire Fastlane: Crack the Code to Wealth and Live Rich for a Lifetime.
 2. Think and Grow Rich
 3. The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich (Expanded and Updated)

Nämä kolme kirjaa antavat sinulle todella hyvän kuvan siitä, miten rikastuneet ihmiset ajattelevat ja tekevät asioita. Ja kyllä — rikastuminen ainakin teoriassa on mahdollista myös Suomessa. Löydät myös muutaman nopean vinkin alapuolelta, mutta yllä olevat kirjat ovat paras mahdollinen tietolähde, joita en voi suositella enempää.

Muutama rikastusmisvinkki Suomen oloihin

 1. Pidä silmäsi ja korvasi auki. Koko ajan hyviä ihmisiä ja mahdollisuuksi ilmestyy ja katoaa.
 2. Onko päivässäsi kohtia, jolloin et tee oikeastaan mitään? Vaihda nämä tv-sessiot siihen, että keskityt niiden sijaan rikastumiseen. Hanki tietoja ja laita tietojasi käyttöön joka päivä tyhjäntoimittamisen sijaan.
 3. Poista turhat kulut. Hanki vain tuotteita, joita oikeasti tarvitset.
 4. Onko sinulla turhan kallis auto? Myy se ja sijoita rahat.
 5. Lue innovaatisia kirjoja rikastumisesta, kuten yllämainittu The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich (Expanded and Updated).
 6. Usko itseesi. Et voi rikastua, jos et oikeasti usko sen voivan tapahtua.
 7. Uskalla ottaa harkittuja riskejä. Rikkaat ihmiset hyödyntävät tilaisuudet, ennen kuin muut ihmiset edes tajuavat tilaisuuden olleen kannattava.
 8. Luo itsellesi tavoitteita.
 9. …äläkä lipsu tavoitteistasi!
Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.