Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Miten rahaa jouluksi?

Joulu… kirosana vai ihana asia? Jokaisen itsensä päätettävissä. Mutta yksi asia on varma, rahanmenoa ei voi estää! Muista mummot, kummit, kaimat ja vielä pari muutakin. Jos ei muuta ainakin kukalla, kortilla tai pienellä piparilla. Muistettava on.

"Mistä rahaa jouluksi?", "Rahaa nopeasti", "Rahaa netistä", "Rahaa, rahaa, rahaa!" Tällaisia hakusanoja löytyy tähän tarkoitukseen paljon, mutta vastauksia vähän. Ehdotetaan: "Ota pikalaina!" Mutta silloin se tarkoittaa itsensä kipeäksi maksamista. Välillä ehdotetaan myös, että "Kilautapa vaikka kaverille…", mutta siinäpä ne vastaukset sitten onkin. Vai onkokaan? Ota avuksi Easy Paycheck Formula?

Oletko ehkä aloitteleva markkinoija tai monenlaista nähnyt ja kokenut, moniin lupauksiin pettynyt tai ympyrää kiertänyt. Aiempi epäonnistuminen ei ole sinun vikasi! Netissä on monenlaista yrittäjää, kuten elämässä yleensäkin. Monet heistä osaavat puhua sen yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista… ja mitä siitä todellisuudessa usein jää käteen? Ei mitään. Mitä suurempia lupauksia ja mitä uskomattommimmilta ne kuulostavat, ne sitä myös yleensä ovatkin. Valitettavasti.

Kuka Sara Young?

Maailmalla jo nimeä saanut 6. lapsen äiti on monena vuotena ansainnut joulurahat (ja paljon enemmän), mainostamalla maailman suurimpiin kuuluvan yrityksen tuotteita netissä.

Sara kertoo sivullaan: Halusin pysyä kotona lasteni kanssa, mutta tarvitsimme rahaa, eikä minulla ollut varaa olla ansaitsematta. Tiesin, että on mahdollista ansaita netissä, koska näin muiden tekevän niin. Kuukausia yritin ja yritin eikä mikään toiminut. Vietin tuntikausia aikaani internetmarkkinoinnin parissa eikä minulla ollut mitään tuloksia näytettävänäni. Kunnes eräänä päivänä mieheni ehdotti, että hankkisin itselleni työn. Tuolloin tajusin, että minun oli saatava tämä toimimaan. Kotona oleminen lasteni kanssa oli minulle niin tärkeätä. Vihdoin löysin mitä olin etsinyt!

Mikä Easy Paycheck Formula?

Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan 100 dollaria päivässä, helppoa askel askeleelta -kaavaa käyttäen? Kaavaa, joka mahdollistaa sinulle ansaitsemisen kotoa käsin ja ilmaisia keinoja käyttäen?

Easy Paycheck Formula on kattava 12 oppituntia käsittävä kurssi fyysisten tuotteiden markkinoinnista. Kukin omissa kansioissaan, 20 askel askeleelta opettavaa videota, ongelmienratkaisu-vihkonen sekä henkilökohtaista mentorointia Saralta. Jokaisesta oppitunnista myös ohjekirjanen PDF-muodossa.

Oppilaat rakastavat Saran tapaa opettaa. Sara opettaa selkeästi ja ymmärrettävästi ja onkin auttanut monia ansaitsemaan ensimmäiset dollarinsa netissä. Monet hänen oppilaistaan ansaitsee tällä hetkellä elantonsa internetmarkkinoinnilla.

Lopuksi

Ymmärrän Saraa hyvin! Alkuaikoinani olen nähnyt muiden pyörittelevän päätään, jopa nauravan minulle. Olen kuullut oman tyttäreni suusta: "Hanki oikea työ!", ja pahoittanut mieleni. Tämähän ON TYÖ! Jos muualla maailmassa kumppanuusmarkkinointi on miljardibisness, miksi sitä ei voisi myös suomalainen tehdä? Ja tekeekin! Meitä vain on vielä niin vähän.. =)

Haluatko sinä tänä jouluna ansaita ylimääräistä kotoa käsin? Haluatko oppia rehelliseltä opettajalta itsellesi uuden ammatin? Easy Paycheck Formula on tilaisuutesi!

Aurinkoista päivää kaikille!

KiaB

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.