Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Matkailu avartaa

Matkailu on hauskaa. Euroopan mantereelta löydät runsaasti kiehtovia lomakaupunkeja ja saaria, joissa kannattaa käydä ainakin kerran. Näitä paikkoja ovat esim. Venetsia, Kööpenhamina, Pariisi, Tallinna, Riika, Madeira, Vilna, Lontoo, Amsterdam, Madrid ja Kreeta.

Lomamatkat näihin lomakohteisiin eivät ole hirveän hintavia, sillä lomakohteet sijaitsevat kohtalaisen lähellä ja kohteet ovat suosittuja lomapaikkoja, täten niihin järjestetään lukuisia matkoja mm. keväisin.

Ennen ulkomaanmatkaa voisin kuitenkin vierailla ensin Etelä-Suomessa ja Helsingissä.

Vaikkakaan itse en ole kovinkaan paljon matkustanut, ajattelin tulevaisuudessa reissata parikin kertaa vuodessa, sillä niin antoisaa matkailu on ja se tuo uusia kokemuksia ja synnyttää muistoja. Valokuvia katselemalla voikin muistella tapahtumia jälkeenpäin. Hommasin vähän aikaa sitten uuden kameran, jolla saa ikuistettua tulevina vuosina matkan aikana koettuja asioita.

Olen vieraillut viime kerralla Rodoksella, joka oli kertakaikkisen kiinnostava ja leppoisa lomakohde. Paikassa kannattaa tutustua saaren historiaan, käydä rannoilla ja poiketa monissa kiinnostavissa paikoissa. Lomakohteessa on niin ikään iso määrä jännittäviä nähtävyyksiä, joita ei ole viisasta sivuuttaa. Oli hauska huomata miten ystävällisiä ihmiset olivat ja ajatuksena onkin pistäytyä kohteessa ehkä joskus vielä ainakin kerran. Eli ainakin vielä yhden kerran meinaan reissata sinne joskus.

Olenkin jo pohtinut tulevaa matkaa, ja ilmeisesti matkustan pian Marmarikseen. En ole ennen siellä ollut, näin ollen on jännittävää tutustua paikkaan ja lomakohteen miljööseen. Hankin uuden matkaopaskirjan vähän aikaa sitten ja olen valmiina tulevaan reissuun.

Hiukan kauempana sijaitsevia paikkoja, jonne haluaisin joskus mennä ovat muun muassa Chicago, Kabul, Kuala Lumpur, Singapore, Rio de janeiro, San francisco, Phuket, Jakarta, Peking, Lima, La Paz, Dubai, Shanghai ja Montreal.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.