Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Kuinka todella onnistua senttihuutokaupoissa?

  • Julkaistu: 5.8.2011
  • Tekijä: MadSatu
  • Kategoria: Muut

Senttihuutokaupat ovat hyvä väylä ostaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. He, jotka ovat opetelleet kuinka nämä sivut todellisuudessa toimivat ovat kehittäneet omat huutostrategiansa ja ovat olleet sen verran hyviä lajissaan, että he ovat voineet ostaa useita huipputuotteita vain muutamilla senteillä.

Usein senttihuutokauppasivustoilla on vakioasiakkaita, ”suurkuluttajia”, jotka saattavat dominoida sivustoa. Alla löydät viisi hyvää vinkkiä, jotta voit päästä samalle taitotasolle suurkuluttajien kanssa ja onnistua huutokaupoissa.

1. Älä erehdy luulemaan että kyse on vain onnesta. Tarvitset taitoa, harkintakykyä ja oikean strategian jos haluat oppia voittamaan ja lopulta laittaa huutosi vain niihin kohteisiin jotka todellisuudessa voitat.

2. Katso ja opi. Jokainen senttihuutokauppasivusto toimii hieman eri tavalla, samoin kuin jokainen huutaja. Pidä huolta, että todella tiedät miten sivusto toimii ja kuinka muut käyttäjät käyttäytyvät. Opettele kuinka eri huutokohteet käyttäytyvät ja yritä keksiä millä kaavalla mikäkin toimii. Kun opiskelet kunnolla kuinka sivusto toimii, sinulla on hyvä mahdollisuus oppia myös voittoista huutamista. Seuraa sulkeutuneita kohteita.

3. Huuda silloin kun muut eivät. Jos voit, huuda silloin kun muut ovat aamukahvilla, töissä, nukkumassa tai kuntosalilla. Löydä paras aika vuorokaudesta. Joka sivustolla on jokin kellonaika kun on hiljaisempaa. Ota selvää milloin tämä aika on ja huuda silloin kun muut eivät – Se suurentaa todennäköisyyttä voittoon.

4. Aseta rajat ja aloita pienestä. Aloita sillä, että asetat itsellesi rajat ja on tärkeää myös pysyä rajoissasi. Joten, kun ostat huutopaketin, sovi itsesi kanssa ettet osta saman päivän aikana toista. Aloita pienemmistä huutokohteista. On todennäköisempää että aloittelijana voitat silloin, kun samaa huutokohdetta ei huuda kovin moni muu. Tällä tavoin saat kokemusta ja opit, ja samalla saatat hyvinkin voittaa jonkun pienemmän tuotteen erittäin edullisesti.

5. Käytä erikoistarjouksia hyväksesi. Hyvät sivustot usein tarjoavat asiakkailleen kampanjoita, esimerkiksi "50 % enemmän huutoja kun ostat nyt" -tyyppisiä tarjouksia. Nämä tarjoukset ovat hyvä tapa kerätä itselleen huutoja . Huudot antavat sinulle lisätehoa huutokaupoissa ja saat useita huutoja aivan ilmaiseksi!

Etkö ole ennen kokeillut senttihuutokauppoja? Koita sivustoa MadBid.fi. Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja saada hyviä kampanjatarjouksia ja saada täten huutoja hyvinkin edullisesti.

Päivitetty lokakuussa 2019: MadBid ei näytä olevan enää toiminnassa.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.