Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Koneiden parhaat tuotemerkit: John Deere

  • Julkaistu: 1.8.2011
  • Tekijä: villelehtonen
  • Kategoria: Maatalous

John Deere on Deere & Company:n osa, hyvin tunnettu maatalouskoneita valmistava firma. Yrityksen tuotteet ovat maatalouskoneet, metsäkoneet, kastelu laitteet ja maan kuunnosapiton varusteet. Yrityksen perustaja oli John Deere niminen henkilö vuonna 1837, joka oli myös teräs auran keksijä. Firma sijaitsee Yhdysvalloissa Illinoisissa, mutta on olemassa John Deere työpajoja myös Euroopassa. Tällä hetkellä John Deeren firmassa työskentelee enemmän kuin 56000 henkilöä ja yritys toimii maailmanlaajuisesti, Yhdysvalloissa ja Euroopassakin.

John Deere tarjoaa laajan valikoiman maatalouskoneita esimerkiksi traktoreita, kylvökoneita, John Deere ruiskuja, leikkuupuimurija, John Deere puskutraktoreita ja paljon muuta. Yrityksen koneet ovat hyvin tehokkaita, ja siksi John Deere kaivinkoneita, John Deere kaivureita ja John Deere kuormaajia ovat hyvin suosittuja.
John Deree jatkuvasti esittää kaikenlaisia uusia koneita asiakkaille. Tänä vuonna Conexpossa Las Vegasissa John Deere oli läsnä, ja siellä esitettiin viimeisin ja uusin tuote: 944K kuormaaja.

John Deere-n logo, joka on hyppävä peura, on hyvin tunnettu. Logolla on enemmän versiota, ja sen viimeinen versio oli julkaistu vuonna 2000. Peura edustaa jotain tärkeä yritykselle ja asiakkaillekin: se ilmaistaa energia ja dynaamisuus, ja sen viime versiota esittää vielä enemmään energiaa. Logon vanhassa versiossa peura hyppäsi alaspäin, mutta viimeisessä versiossa se kohoaa ylöspäin, siis tämä symbooli keskittyy tulevaisuuteen.

Jos tarvitset John Deeren koneita, niitä on mahdollista ostaa käytettyinäkin koneina. Sellaisilla sivustoilla kutin Agriaffaires.fi tai MachineryZone.fi on laaja valikoima käytettyjä maatalous-, rakennus- ja metsäkoneita.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.