Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Kilpailut

Kilpailut ovat monelle mukavaa ajanvietettä ja pientä jännityksen hakemista, mutta kuinka moni oikeasti tietää miksi kilpailuja ja arvontoja järjestetään? Tuskin nyt kukaan ihan huvin vuoksi laittaisi pystyyn kilpailua jossa olisi palkintona esimerkiksi upo uusi avoauto. Tässä artikkelissa perehdytään siihen miksi kilpailuja järjestetään ja mitä kilpailujen järjestäjät siitä hyötyvät.

Neljä yksinkertaista syytä miksi yritykset järjestävät kilpailuja kuluttajille

 1. Uuden tuotteen tai palvelun lanseeraaminen
  Yritys haluaa saada uuden tuotteensa mahdollisimman monen kuluttajan tietoon ja näin ollen järjestää kilpailun jossa on houkutteleva palkinto. Kuluttajat saapuvat kilpailusivulle palkinnon toivossa, mutta kiinnittävät huomiota myös uuteen tuotteeseen tai palveluun.
 2. Markkinointilupien hankkiminen
  Voit voittaa jopa 50 000€ lehtien vuosiarvonnasta. Kilpailuun voi osallistua ilman lehden tilaamista, mutta luovutat samalla yhteystietosi kyseisen lehden suoramarkkinointirekisteriin.
 3. Asiakaspalautteen hankkiminen
  Annat yritykselle arvokasta tietoa ilmaiseksi kun osallistut niin sanottuihin asiakastyytyväisyyskyselyihin.
 4. Myynninedistämiskilpailut
  Osta kampanjatuote ja voita 100 000 euroa. Kaupassa törmää nykyään mitä mielenkiintoisimpiin kilpailuihin. Näiden kilpailujen tarkoituksena on kuitenkin ainoastaan kannustaa kuluttajia ostamaan kampanjatuotteita kilpailun varojlla. Monesti näissä kilpailuissa on vielä ennalta määritelty kampanja-aika ja ennalta arvotut voittokoodit. Mikäli voittokoodeja ei löydy ei myöskään palkintoja jaeta, mutta kilpailun järjestäneen yrityksen myynti kasvaa varmasti.

Internet on pullollaan juuri edellä mainittuja kilpailuja ja niiden järjestäminen yleistyy koko ajan. Myös palkintojen laatu on noussut huomattavasti. Enää ei ole mitenkään tavatonta, että voit voittaa nettikilpailusta jopa satojen tuhansien euron arvoisia palkintoja. Monesti näitä kilpailuja järjestää isommat brändit ja yritykset.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.