Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Ilmaiset nettiarvat

  • Julkaistu: 16.8.2012
  • Tekijä: seomies
  • Kategoria: Pelit

Arvat ovat hyvin yleinen uhkapelimuoto ja arpoja onkin raaputeltu Suomessa jo useampi vuosikymmenen. Nykyään arpoja voi kuitenkin raaputella myös internetin ihmeellisessä maailmassa. Periaatteessa nettiarvat eivät eroa millään lailla perinteisistä raaputusarvoista. Raaputtaminen tapahtuu vain digitaalisesti ja voitot tilitetään pelisivuston pelitilille reaaliajassa.

Sitä mitä moni ei varmaankaan tiennyt on se, että näitä nettiarpoja voi pelata myös täysin ilmaiseksi! On sellaisia raaputusarpoja, joilla voi voittaa jopa miljoonia euroja. Saattaa kuullosta hullulta, mutta totta se on. Pelisivustot ovat alkaneet tarjoamaan uusille asiakkaille niin sanottuja tutustumisbonuksia joilla voi kokeilla pelitarjontaa täysin ilmaiseksi.

Näissä bonuksissa ja ilmaispeleissä on yleensä ottaen tietyt bonuskierrätysvaatimukset, mutta se mikä näissä on hienointa, että kierrätysvaatimukset eivät koske jättipotteja! Voit siis voittaa jättipotin täysin ilmaiseksi. Hyvä esimerkki tästä on eräs pelaaja joka voitti taannoin bonusrahalla koko internet historian suurimman jättipotin yli yksitoista miljoona euroa.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.