Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Hotel Arthur tarjoaa perinteitä keskellä Helsinkiä

Hotel Arthurin upeat juhlatilat soveltuvat loistavasti erityyppisten juhlien järjestämiseen. Perinteitä korostava ilmapiiri luo arvokkuutta vaativaankiin tilaisuuteen. Hotel Arthurilla on pitkä historia Helsingin katukuvassa. Hotelli avattiin Vuorikadulla jo vuonna 1917 arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelemaan kauniiseen Jugend-tyyliseen rakennukseen. Vuonna 1957 valmistui Hotel Arthurin lisärakennus, missä nykyisin sijaitsevat mm. hotellin vastaanotto, ravintola ja suurin osa hotellihuoneista. Vuosina 2011-2012 Hotel Arthurissa juhlistettiin Helsingin design-vuotta rakentamalla 18 tyylikästä Jugend-huonetta.

Yrityksen tai johdon merkkipäivät, vastaanotot, illalliset, cocktailtilaisuudet, asiakastilaisuudet, tilinpäätösjuhlat, pikkujoulut tai joululounaat, ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaiken kokoisten juhlien suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä.

Keskeinen sijainti ydinkeskustassa on ainutlaatuinen lisäarvo. Juhlatila Helsingissä, Hotel Arthurissa, on helppo saavuttaa myös julkisilla kulkuvälineillä. Tarvittaessa pitkämatkalaisten on helppo löytää majoitus Helsingissä Hotel Arthurin viihtyisissä huoneissa.

Yksityinen, savuton ja kodikas Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä. Tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä. Hotellin vieressä on Kaisaniemen metroasema sekä raitiovaunujen 3B, 9 ja 6 pysäkit. Pysäköinti on aivan hotellin vieressä 700-paikkaisessa P-Kluuvin pysäköintihallissa.

Hotel Arthurissa oli vuonna 2012 lähes 90 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Asiakaspalautteissa ovat nousseet esiin erityisesti henkilökunnan ystävällisyys, palvelualttius, hotellin kodinomaisuus, maukas ruoka, erinomainen sijainti sekä hyvä hinta-laatusuhde.

Hotel Arthurista löytyy myös laadukas keittiö. Kokkimme valmistavat päivittäin runsaan aamiaisen lisäksi herkut monipuoliseen lounaspöytäämme, joka sopii erittäin hyvin myös ryhmäruokailuun. Lounaspöydässä on päivän keiton ja kolmen muun lämminruokavaihtoehdon lisäksi kattava salaattipöytä. A la carte listalta löytyvät raikkaat salaatit, kermaiset keitot, lämpimät liha ja kalaruoat pieneen ja suureen nälkään sekä makeat jälkiruoat.

Ravintolassamme on A-oikeudet. Ravintolan kolme kabinettia soveltuvat erinomaisesti lounaskokouksiin, illallisiin, perhejuhliin, karonkoihin tai muihin yksityistilaisuuksiin, joissa haluatte rauhassa nauttia hyvästä ruoasta. Kabinetit voi yhdistää myös yhdeksi 100-hengen tilaksi.

Viihtyisässä 240-paikkaisessa ravintolassamme kristallikruunujen loisteessa voi viettää yritysten ja yhdistysten juhlia, pikkujouluja tai häitä. Suunnittelemme tarjoilut juhlien teeman, asiakkaan toiveiden ja kukkaron mukaisesti. Vuosien kokemuksella pystymme palvelemaan suuriakin asiakasryhmiä nopeasti ja taidokkaasti. Katso myös kokous- ja juhlapalvelu.

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.