Artikkelitietokanta.

Artikkelitietokannan toinen tuleminen.

Hampaiden valkaisu

Lapsena maitohampaat ovat kauniin valkoiset. Pysyvät rautahampaat taas ovat jo luonnostaan keltaisemmat. Iän myötä tupakointi, kahvin ja teen juonti ja monet muut rasitukset kellastuttavat hampaita entisestään.

Valkoinen "Pepsodent-hymy" on tuttu amerikkalaisista elokuvista ja tv-sarjoista jo kymmenien vuosien takaa.

Hampaiden valkaisusta on myös täällä Suomessa tullut huippusuosittua viimeisen vuosikymmenen aikana. Hampaita valkaistaan hammaslääkärissä, mutta myös kotona voit päästä hyvään lopputulokseen. Kotivalkaisun hinta on jopa kymmenesosa hammaslääkärin hinnasta.

Tuotteita on tarjolla monenlaisia. On valkaisevia hammastahnoja, suussa pidettäviä valkaisutahna muotteja (tämä muistuttaa hammaslääkärien käyttämää tekniikkaa), sekä valkaisukyniä joilla levitetään vaalennusgeeliä hampaiden pintaan.

Näistä valkaisevat tahnat ovat edullisimpia, turvallisimpia ja saatavilla jokaisesta marketista. Samalla tahnat ovat sitten myös kaikkein tehottomimpia. Ne sopivat lähinnä ylläpitämään muilla aineilla tai hammaslääkärissä suoritettua hampaiden vaalennusta.

Suussa pidettävät valkaisumuotit ovat yleensä tehokkaita. Käyttöä joku voisi ehkä luonnehtia hankalahkoksi. Yleensä silikoniset muotit täytetään valkaisuaineella, ja asetetaan ylä ja alahampaiden päälle pariksi tunniksi. Tämä toistetaan esimerkiksi 10 vuorokauden ajan.

Vaalennuskynä on myös tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen keino tummentumien poistoon. Se on putkilo jolla yksinkertaisesti vain levitetään vaalennusaine puhtaiden hampaiden pinnalle. Valkaisukynän hinta ei ainakaan ole esteenä valkaisun kokeilemiselle. Tällaista vaalennuskynää voi nimittäin kokeilla 30 päivää ilmaiseksi!

Valkaisukynällä on saatu erittäin hyviä tuloksia kuten voit lukea esimerkiksi tästä testistä http://www.naistenhuone.com/hampaiden-valkaisu.php.

Teitpä valkaisun millä menetelmällä tahansa täytyy sinun myös jatkossa ylläpitää hampaittesi kiiltoa. Vältä kahvi ja tupakointia (se nyt ei liene muutenkaan järkevää). Käytä myös päivittäin vaalentavaa hammastahnaa.

Hampaitten vaalennus ei ole mielestäni turhamaista. Ja vaikutukset elämääsi voivat olla mullistavia, kun uskallat nauraa ja hymyillä vapautuneesti ihmisten seurassa. Tällainen hymy huomataan aina!

Tilaa uutiskirje (jos olet täysi-ikäinen)

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia lukuvinkkejä; tarjouksia ja esimerkiksi ilmaista pelirahaa, sekä ilmaiskierroksia.